Het team van Van Lenning Notariaat bestaat naast notaris/estate planner/mediator mr. Sylvia M. van Lenning uit kandidaat notarissen, klerken en ondersteunend personeel.

Als enige vrouwelijke notaris in de regio fungeert mr. Sylvia M. van Lenning als uw allround huisnotaris: van samenlevingscontract tot huwelijkse voorwaarden; van aankoop van uw (eerste) huis tot testamenten; van oprichting van uw B.V.  tot aankoop van beleggingspanden, etc. Ons kleurrijke team staat u graag te woord niet alleen in het Nederlands, maar ook  in het Engels, Duits en Afrikaans.

Daarnaast is Van Lenning Notariaat een van de grootste (executie)veilingkantoren in Nederland. Bovendien maakt zij zich er hard voor dat ook particulieren onroerend goed op de veiling kunnen kopen.

Uit passie voor het vak van notarisverzorgt mr. Sylvia M. van Lenning tevens lezingen – als gast docent aan de open universiteit- over o.a. veilingen, estate planning.

De kandidaat-notarissen hebben ieder hun specialisme en hebben daarvoor ook meestaleen gespecialiseerde opleiding zoals Grotius afgerond. Hierdoor bent u altijd verzekerd van het beste advies én u wordt altijd geholpen door medewerkers met jarenlange ervaring.

mr. Sylvia M. van Lenning

LAATSTE NIEUWS

Record aantal hypotheekaanvragen in 2017

januari 25th, 2018|0 Reacties

Het aantal aanvragen voor een nieuwe hypotheek is vorig jaar gestegen naar het recordniveau van bijna 375.000, een toename met 3,7 procent ten opzichte van 2016. Dat blijkt donderdag uit cijfers van het Hypotheken Data [...]

  • Law 5

Misverstand over nieuw huwelijksvermogensrecht

januari 4th, 2018|0 Reacties

Misverstand over nieuw huwelijksvermogensrecht Vanaf 1 januari 2018 is de wet rondom het aangaan van een huwelijk gewijzigd. Dat u kunt kiezen voor een huwelijk of een geregistreerd partnerschap is hetzelfde gebleven, en ook [...]

Ondernemers veranderen nauwelijks van rechtsvorm

januari 2nd, 2018|0 Reacties

Ondernemers veranderen nauwelijks van rechtsvorm Als ondernemers eenmaal een rechtsvorm hebben gekozen, veranderen ze deze zelden. Dat blijkt uit onderzoek van het Centraal Planbureau (CPB). Alleen ib-ondernemers met hogere winstinkomens stappen soms over naar [...]